Zelf je eigen website bouwen?

In mijn journey naar online ondernemerschap, ben ik duizenden uren bezig geweest om te leren hoe ik een goede website maak! Een website die meer is dan alleen een visitekaartje. Een website die consistent klanten op levert!

Naast al deze duizenden uren, besteedt aan leren, lezen en uitvoeren, heb ik in de loop der jaren duizenden euro’s uitgegeven aan ‘theorie’ om mijn bedrijf naar het volgende punt te krijgen.

Wat nou als ik jou vertel dat ik heel mijn journey heb gedocumenteerd.. 

Dus alles wat ik in de afgelopen 10 jaar heb geleerd als online ondernemer, wat betrekking heeft met het bouwen van websites, effectieve landingspagina’s en het uit proberen van honderden tot misschien wel duizenden plugins!

Dit staat op dit moment klaar om bekeken te worden! Met als doel om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met het opzetten van een goede website!

De WordPress Masterclass is DE training die jou stap voor stap laat zien, hoe je een website bouwt in WordPress!

Zelfs al heb je nog nooit een website gebouwd dan is dit dé training die jou het resultaat geeft wat je wilt!

Binnen 14 dagen jouw website online!

Zonder dure maandelijkse kosten!

In de WordPress Masterclass ga je van begin tot eind leren hoe je een professionele website bouwt!

Deze training is speciaal ontwikkeld voor mensen wie juist geen ervaring hebben in het bouwen van websites!

Dit is een stap voor stap trainingsplatform. Wanneer jij één video hebt bekeken, dan voer je hem direct uit. Dit doe je totdat je alle video’s hebt bekeken. Je hebt dan 100% jouw eigen professionele website live!

LET OP!

Wat bespaar jij vandaag?

Wil jij ook direct aan de slag gaan?

Als bonus krijg je ook toegang tot de community waar je direct terecht kan voor al jouw vragen!

€ 697,- (Incl. 21% BTW)

Dit is wat je krijgt:

Module Een: Inleiding

In deze module heten wij je welkom binnen de masterclass en onthullen wij wat je precies nodig hebt om een succesvolle website op te zetten.

Module Twee: Ready to start!

In deze module gaan we de basis van de website opzetten. Denk hierbij aan: Het domein kopen, WordPress op de juiste manier installeren. En nog een aantal belangrijke zaken!

Module Drie: Opstart fase

Nadat we in module 2 de gehele basis hebben opgezet gaan we de website opstarten. En dat doen we door jou kennis te laten maken met WordPress. Ook krijg je hier heel veel start up tips die je direct na het kijken kunt uitvoeren!

Module Vier: Branche onderzoek

Wanneer jij WordPress hebt leren kennen, gaan we een goed onderzoek voeren zodat we vanaf het begin al een goede start gaan maken met jou website. We gaan in deze module ontdekken wat nou wel en niet werkt bij de concurrentie! En dit gaan we uiteraard binnen jouw website toepassen!

Module Vijf: Website bouwen

In deze module gaan we de gehele website stap voor stap bouwen. Je gaat leren hoe je een responsive website maakt, geschikt voor mobiel, tablet en computers! En uiteraard nog vééél meer!

Module Zes: Website afmaken en finetunen

Wanneer je alle modules succesvol hebt uitgevoerd gaan we in deze laatste module de puntjes op de ï zetten om je website de laatste finishing touch te geven!

Support: Heb je vragen over de Masterclass?

Vragen kan je stellen in onze community deze worden gemiddeld binnen 24 uur beantwoord!

Een GRATIS Coaching Call

Je krijgt een gratis coaching call zodat je één keer 60 minuten samen met mij kan brainstormen of werken aan jouw website. Wat jij in deze 60 minuten wilt bespreken is aan jou! Deze coaching call is ervoor om jou verder op weg te helpen!

6 Modules & +28 Lessen

Er is voor ± 4 uur aan training materiaal waarin wij jou stap voor stap gaan leren hoe jij je eigen website kan gaan bouwen!

Krijg nu direct levenslang toegang tot de WordPress Masterclass

Wij hebben onze naam veranderd!

Vakman Marketing B.V.

Plan een gratis advies gesprek!

Dit gesprek is compleet kosteloos!

🔒 Uw gegevens zijn veilig!

Wij nemen alleen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Ook ontvangt u 2 tot 3 informatieve emails omtrent het gratis advies gesprek.

Bijna klaar 95%

Waar mogen wij het ebook heen sturen?