Hoger komen in Google in 2020

Hieronder kunt u uitgebreid lezen over hoe wij organisch ranken binnen Google, wat ons gratis kliks en website verkeer oplevert.

Official Google Partner Google Ads
Premier Google Partnet

Hoger komen in google in 2020?

Hoger komen in Google. Wie vindt dat anno 2020 nou niet belangrijk? Wij krijgen dagelijks aanvragen en belletjes van mensen die graag bovenaan willen komen. En het liefst zo snel mogelijk. Hiervoor kan je een aantal technieken gebruiken om ook effectief resultaat te krijgen. Hoger komen in Google heeft vele voordelen wat jouw bedrijf kan helpen.

Denk bijvoorbeeld aan betaald adverteren of organisch optimaliseren. Wat werkt beter?

Betaald Adverteren (SEA):

Bij betaald adverteren betaal je voor elke klik. Maar dit houdt ook in dat je zelf jouw relevante zoektermen kunt opgeven waarop jij uit eindelijk gevonden wordt. Dit is dus meer om direct resultaat te krijgen.

Organisch in Google (SEO):

Organisch in Google zal je enorm kunnen helpen op de langere termijn. Denk hier bij aan dat je met vele zoektermen hoog in Google komt, waardoor je gratis website bezoekers zal krijgen. Het duurt een tijdje voordat je hier ook direct resultaat van ziet, maar uiteindelijk heb je er meer voordelen bij dan bij betaald adverteren.

Hoe kan ik mijn website organisch hoger laten scoren op Google?

Dit kan vrij simpel zijn. Houd altijd in gedachten “Content = King”. Dat houdt in dat Google het heel fijn vindt als jij zo veel mogelijk waarde mee geeft op jouw pagina. Dus hoe meer relevante inhoud hoe makkelijker je kan scoren.

Natuurlijk draait het niet alleen om de content er zijn ook een aantal zaken belangrijk dat deze goed ingesteld staan. Denk hierbij aan de headings zoals: H1, H2, H3, H4, H5. Hier hecht Google heel veel waarde aan. Zo mag je de H1 titel maar een keer op een pagina gebruiken. De headings geven aan van laag naar hoog hoe belangrijk deze titel is. Dus stel jij een H1 titel in dan geef jij aan Google aan dat deze titel heel belangrijk is. Bij H5 geef je aan dat deze titel minder relevant is binnen de pagina.

Afbeeldingen optimaliseren. Waarschijnlijk heb je het wel eens (onbewust) gezien. Wanneer je met je muis op een foto staat, er een kleine tool tip komt met een tekst er in. Het is belangrijk dat je deze tekst invult met het keyword waarop je wilt gaan ranken.

Waar wij zelf een goede ervaring mee hebben is linkbuilding, als je al het bovenstaande hebt gevolgd en je voert daarna 20 keer linkbuilding per maand uit, dan zal je website enorm gaan groeien! Zo hebben wij meerdere websites met relevante zoektermen op nummer 1 & 2 gekregen van Google!

Het is vooral belangrijk dat je Google de tijd geeft om jouw website te lezen. Wanneer Google jouw website heeft gecrawld zal het nog steeds enige tijd duren voordat je direct resultaat kunt zien.

Hoe kan ik mijn website organisch hoger laten scoren op Google?
Meten is Weten (SEO)

Meten Is Weten!

Om ook daadwerkelijk resultaat te meten van de aanpassingen die je hebt gedaan, raad ik je nu aan om alvast een account aan te maken op google.com/webmasters. Hieraan koppel jij je website en kan je precies zijn wat momenteel je ranking is. Heb je pas een nieuwe website dan heb je hier waarschijnlijk nog geen data staan.

Wanneer je dan dus deze wijzigingen hebt uitgevoerd, en je kijkt één maand later, kan je een consistente groei zien van weergaves en kliks naar jouw website.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Laat uw gegevens achter zodat wij binnen 24 uur contact met u op kunnen nemen.

Gratis het online marketing stappenplan ontvangen

* Je ontvangt het ebook binnen 10 minuutjes gratis in je email box!

Terug Bel Verzoek

Wilt u liever dat wij u terug bellen? Laat ons weten wanneer het u het beste uit komt: