Hoe kom ik aan klanten?

Hieronder kunt u uitgebreid lezen over hoe wij voor ons zelf, maar ook voor bedrijven nieuwe klanten genereren.

Official Google Partner Google Ads
Premier Google Partnet
PPO-2017-1000x600

Hoe kom ik aan klanten?

Hoe kom ik aan klanten? Deze vraag krijgen wij ons regelmatig gesteld. En het antwoord is simpel. Door middel van Online Marketing! Dit is een hele goede oplossing om direct resultaat te krijgen om meer nieuwe klanten te krijgen. Dit kan je in verschillende platformen doen.

Hoe werkt dit?

Simpel, je kan bijvoorbeeld onder andere op Google, Facebook en Instagram adverteren (en nog veel meer). Maar deze drie voorbeelden noem ik bewust omdat hier het meeste resultaat in te behalen valt!

Je stelt een dagbudget in hoeveel jij dagelijks wilt uitgeven om zichtbaar te zijn voor jouw potentiële klanten.

Wanneer je dit hebt ingesteld, kan je heel simpel zoekwoorden of interesses toevoegen. Afhankelijk van welk platform jij gebruikt om op te adverteren.

Als je dit volledig hebt ingesteld, dan kan je de advertentie aanmaken. Dit bepaalt hoe jij zichtbaar zal worden voor jouw klanten. Dit doe je door middel van een foto, of video. Of als je met Google adverteert dan is het belangrijk dat je drie goede titels bedenkt!

Hoe kan ik mijn website organisch hoger laten scoren op Google?

Werkt dit ook voor mij?

Natuurlijk! Dit werkt voor elk bedrijf en website. Iedereen die juist meer klanten en/of meer omzet wilt, start met adverteren. En niet via een TV of Radio reclame of Billboard want dit is gewoon veel te duur voor startende ondernemers en middel kleine bedrijven.

Omdat wij werken met Google, Facebook en Instagram kunnen we heel selectief de juiste doelgroep vinden die in jouw dienst of product geïnteresseerd is. Dus wanneer deze persoon jouw advertentie ziet, en hij ook doorklikt naar jouw website, is de kans ontzettend groot dat er een aanvraag of aankoop uit zal komen.

Direct resultaat!

Omdat je betaald om zichtbaar te zijn, hoef je niet het hele proces aan te gaan om een naamsbekendheid op te bouwen. Nee! Jouw advertentie komt meteen bij een belangrijk iemand die geïnteresseerd is in jouw product waardoor de kans dat jij een aanvraag zal krijgen van een nieuwe klant is zo ontzettend groot!

Zo hebben wij meerdere dakdekkersbedrijven, beauty salons, rijscholen, (sport) masseurs, Makelaars, Personal Trainers en nog veel meer andere soorten bedrijven geholpen met het effectief adverteren.

Conclusie

Om de vraag te beantwoorden waarom je hier bent: Hoe kom ik aan klanten? Door middel van een online marketing campagne in Google Ads, Facebook of Instagram! Hiermee zal je het snelst en het effectiefst aan klanten komen

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Laat uw gegevens achter zodat wij binnen 24 uur contact met u op kunnen nemen.

Terug Bel Verzoek

Wilt u liever dat wij u terug bellen? Laat ons weten wanneer het u het beste uit komt: