Elke Dag Meer Nieuwe Klanten Voor Jouw Bedrijf!

Wil jij meer aanvragen van potentiële klanten binnen krijgen?

Meer offerte aanvragen en vaker gebeld (of per mail) worden door klanten die met jou een afspraak willen maken!

Wat zeggen de mensen wie een gratis offerte hebben aangevraagd?

Wil jij meer klanten voor jouw bedrijf binnen halen?

Wij zijn een online marketing bureau dat zich heeft gespecialiseerd in online marketing voor dienstverleners! Dat houdt in dat wij voor zulke bedrijven zorgen dat hun telefoon overgaat met mensen wie een nieuwe afspraak willen maken en dat de email van deze bedrijven overspoeld wordt met nieuwe klant aanvragen die binnenkomen dankzij online marketing!

Ik wil jou hierdoor ook graag uitnodigen voor een gratis strategie sessie waarin we jouw doelen gaan bespreken. Ook kijken we in dit gesprek of we inderdaad een match zijn! Zijn wij een match? Dan gaan we kijken hoe we jou verder kunnen helpen!

Krijg een vollere agenda met mensen die specifiek om jouw bedrijf vragen!

Wanneer je samen met ons werkt wordt jij gevonden door mensen die jou ook echt nodig hebben! Deze mensen zijn opzoek naar de diensten die jij levert. 

Het grote voordeel hier van is, de persoon vraagt een offerte bij jou aan, en niet bij 4 andere bedrijven tegelijk! Hierdoor hoef jij niet de strijd aan te gaan als prijsvechter tegen de concurrentie!

Met ons kan je vrijwel meteen aan de slag 😉

Krijg elke dag nieuwe aanvragen binnen van potentiële klanten die opzoek zijn naar jouw dienstverlening!

Casestudie uitleg: Wat hebben wij gedaan?

Casestudie: Bedrijf binnen 3 maanden opgeschaald naar 101 nieuwe klanten aanvragen

Wil jij focussen op waar jij goed in bent en deze praktische zaken liever uitbesteden aan een echte marketing expert?

Door deze taken uit te besteden aan een ervaren marketingbureau kan jij focussen op waar jij goed in bent! Namelijk, in het blij maken en het helpen van jouw klanten! Door je online marketing uit te besteden aan ons, ben jij ervan verzekerd dat jouw diensten worden gevonden door mensen wie dit ook echt nodig hebben! 

Kijk eens naar jezelf, jij levert waarschijnlijk ook diensten (anders was je waarschijnlijk ook niet op deze pagina terecht gekomen). Doordat ik via betaalde advertenties mijzelf zichtbaar heb weten te maken bij ondernemers zoals jij, bij ondernemers die klanten nodig hebben, ontvang ik aan de lopende band nieuwe aanvragen van mensen wie met mij in gesprek willen komen.

En deze exacte methode werkt ook voor bedrijven zoals die van jou! Denk dus hier bij aan: Dakdekkers, Schilders, Stukadoors, Aannemers, Incasso bureaus, Beautysalons en ga zo nog maar verder.. Vooral voor bedrijven die diensten levert aan andere.

Wij hebben dit inmiddels uitgevoerd voor honderden verschillende branches! Lijkt het jou ook interessant om jouw online marketing liever uit te besteden aan een echte online marketing expert? Klik dan op de groene knop hier onder.

Of bekijk hier onder eerst nog een aantal casestudies 😀

Ben jij een dienstverlener? En wil jij meer offerte aanvragen of telefoontjes van potentiële klanten binnen krijgen?

Vraag dan direct om een gratis offerte!

Onze succesverhalen: Deze resultaten zijn ook voor jou haalbaar!

Het gaat niet zo zeer om de cijfers, maar je kan zien dat onze strategie werkt!

47 Offerte Aanvragen in 7 dagen tijd!

Casestudie uitleg: Wat hebben wij gedaan?

Casestudie: Bedrijf binnen 3 maanden opgeschaald naar 101 nieuwe klanten aanvragen

Casestudie uitleg: Wat hebben wij gedaan?

Casestudie uitleg: Wat hebben wij gedaan?

Casestudie: 141 Aanvragen in 30 dagen tijd (en € 5.405,- omzet)!

Casestudie: Bedrijf binnen 12 maanden opgeschaald naar 639 nieuwe klanten aanvragen (En €383.400,- omzet)!

Meer omzet dankzij Google Ads

Casestudie uitleg: Wat hebben wij gedaan?

Casestudie uitleg: Wat hebben wij gedaan?

Casestudie: 110 Nieuwe klant aanvragen binnen 30 dagen tijd!

meer klanten voor een incasso bureau

Ben jij een dienstverlener? En wil jij meer offerte aanvragen of telefoontjes van potentiële klanten binnen krijgen?

Vraag dan direct om een gratis offerte!

Veelgestelde vragen:

Nee wij zijn geen offerte vergelijkingsplatform! Wij zorgen dat bedrijven zoals jou zichtbaar worden gemaakt bij jou specifieke doelgroep.

Wanneer jij via onze strategie nieuwe offerte aanvraag binnen krijgt, dan vraagt deze persoon specifiek om jou en om jouw bedrijf. Dit doen wij door te werken met de juiste funnels en online marketing methodes.
Uiteraard wanneer je start met online marketing komt hier een investering bij kijken. Maar gelukkig is dat niet zo veel als bij traditionele marketing! Wanneer jij bijvoorbeeld via een radio reclame, tv reclame of een billboard wilt gaan adverteren, ben je vooraf al (tien) duizenden euro’s kwijt zonder enige zekerheid te hebben op klanten! Wanneer jij met online marketing start, kan je gelukkig zelf je marketing budget bepalen! Zo kan je al één advertentie lanceren voor € 5,- per dag. Máár, als jij vrij snel resultaat wilt behalen, adviseer ik om minimaal met € 15,- euro te starten!

Wanneer je ziet dat elke euro die jij in je online marketing investeert dit 4, 5 of misschien wel 6 euro oplevert. Dan is er niet echt meer te spreken van een marketing budget, want dan wil jij die euro toch zo vaak mogelijk gaan investeren, toch?

Wil jij meer weten over de kosten en investeringen? Vraag dan een gratis offerte aan zodat we dan alles met je zullen doornemen.
Wanneer jij bijvoorbeeld klanten binnen haalt via andere methodes dan online marketing. Bijvoorbeeld via: Koude acquisitie, Deur tot deur, Flyeren, Bill Boards, Mond tot mond. Dan merk je dat je hier veel personeel voor nodig hebt (wat veel risico en onkosten met zich mee brengt). Wanneer je bijvoorbeeld via deze methodes nieuwe klanten binnen haalt, dan kan je dit proces compleet automatiseren met online marketing campagnes!

Twijfel je of dit wel echt voor jouw bedrijf werkt? Vraag dan een gratis offerte aan. Het kost je niets 😀 Behalve een uurtje van je tijd!
Ik wil natuurlijk geen afbreuk doen aan niemand (ook niet aan concullega’s), maar het kan zijn dat je niet met de juiste strategie voor jouw bedrijf aan het adverteren bent!

Wij hebben honderden verschillende branches geholpen met het opzetten van hun online marketing campagnes. Je kan gratis een offerte aanvragen waarbij we dan ook eventueel je campagnes kunnen gaan doorlopen! En ja, dit is compleet gratis!

Omdat je helemaal tot hier bent gekomen, moet er wel een bepaalde interesse zijn om jouw bedrijf te laten groeien. Vraag simpelweg een gratis offerte aan en we gaan de mogelijkheden geheel vrijblijvend met je bespreken!

Plan een gratis advies gesprek!

Dit gesprek is compleet kosteloos!

🔒 Uw gegevens zijn veilig!

Wij nemen alleen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Ook ontvangt u 2 tot 3 informatieve emails omtrent het gratis advies gesprek.

Wij hebben onze naam veranderd!

Vakman Marketing B.V.

Bijna klaar 95%

Waar mogen wij het ebook heen sturen?