Een professionele website is tegenwoordig veel meer dan alleen een visitekaart!

Wij leggen u graag uit hoe belangrijk een website is anno 2020

Official Google Partner Google Ads
Premier Google Partnet
top-15-advantages-of-internet-marketing-for-your-business-1

Een professionele website is tegenwoordig veel meer dan alleen een visitekaart!

Is uw website al een automatische geld machine? Dit klinkt heel optimistisch als ik het zo zeg maar het is toch echt zo! Haalt u al omzet uit uw website? Dit klinkt wat eenvoudiger en wat meer realistisch.. Maar is het antwoord op de vraag “nee”, dan loopt u een hele hoop kansen mis.

Tegenwoordig (anno 2020) is de website veel meer dan alleen een visitekaartje van uw bedrijf. Wist u dat er duizenden potentiële klanten voor uw bedrijf zijn waardoor u misschien wel gevonden kunt worden. Als uw website conversie en seo gericht is opgebouwd, zullen klanten u ook sneller vinden EN ook nog eens een aanvraag of aankoop via de website uitvoeren.

Een website laten maken welke converteert naar nieuwe klanten.

Een goede website kan een hele hoop verandering betekenen wanneer uw website professioneel wordt opgebouwd. Denk hierbij aan dat de website snelheid goed moet zijn, de opmaak moet beter zijn, en de content moet het beste zijn!

Wanneer deze punten van uw website goed zijn opgezet, is de kans ontzettend groot dat u gevonden gaat worden door potentiële klanten. Wanneer een website niet goed functioneel is, of makkelijk gezegd ‘uit de mode’ en niet meer van deze tijd is, dan loop je simpel gezegd gewoon een hele hoop mis.

Hoe kan ik mijn website organisch hoger laten scoren op Google?

Uw website die dagelijks nieuwe klanten binnen haalt.

Wanneer de website door Marketing Metrics is opgezet, heeft u de zekerheid dat de website goed gevonden gaat worden door Google. Waardoor de kans ontzettend groot is dat potentiële klanten u zullen vinden. Hoe zou het zijn als u dagelijks of wekelijks honderden tot duizenden website bezoekers heeft waarvan misschien wel gemiddeld 5-10% omzet tot een aanvraag of aankoop komt. Hiervoor hoef je verder niets te doen, deze komen gratis binnen via uw eigen website.  Hiervoor is het wel super belangrijk dat de website goed is!

Organisch Hoog In Google komen

De kracht om hoog te komen in Google is door unieke en relevante content te plaatsen op uw website. Natuurlijk moet de website dan goed en structureel in elkaar zitten maar hiervan uitgaande is de kans ontzettend groot dat u vrij snel gevonden wordt.

Ook een goede oplossing is om aan linkbuilding te doen, dit zodat u een hogere relevantie score krijgt waardoor je ook makkelijker zult stijgen in de zoekresultaten van Google.

Hoe kan ik nog meer klanten vinden voor mijn bedrijf?

Wilt u dagelijks voldoende klanten binnen krijgen om aan het werk te blijven? Dan is het wellicht wel een goede optie om aan online marketing te doen. Dit kan via Google Ads of via Facebook Marketing. Door een vrijblijvend intake gesprek aan te vragen zullen wij in dit gesprek een kort onderzoek uitvoeren waardoor wij vrij snel kunnen vertellen welk platform voor uw product of dienst het meest geschikt is.

In beide platformen hebben wij voor meerdere bedrijven goede resultaten behaalt welke u kunt terug lezen in onze case studies.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Laat uw gegevens achter zodat wij binnen 24 uur contact met u op kunnen nemen.

Terug Bel Verzoek

Wilt u liever dat wij u terug bellen? Laat ons weten wanneer het u het beste uit komt: