Een professionele 2D Animatie Video inzetten voor uw bedrijf

Meer weten over een 2d animatie video inzetten voor uw bedrijf? Wij vertellen u hier alles over

Official Google Partner Google Ads
Premier Google Partnet

2D Animatie Video

Een 2d Video animatie voor uw bedrijf kan in vele opzichten gebruikt worden. Alleen al het feit dat het zéér professioneel overkomt kan je het ook goed inzetten voor online marketing op social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Wij hebben dit zelf getest voor onze klanten waarvoor wij momenteel de online marketing campagnes voor voeren. Met hele goede resultaten.

  • U heeft al een video vanaf € 397,-
  • Ervaren 2D Animatie Specialist

Wilt u dit ook? Vraag dan direct geheel vrijblijvend om een gratis offerte.

Ons Portfolio

Wij zijn trots op ons werk en laten het graag aan u zien!

2D Animatie Video Marketing Video

2D Animatie Video voor Icodaken

2D Animatie video voor Huis Beheer Nederland

Een 2D Animatie video laten maken

Wij van Marketing Metrics hebben ervaren en gespecialiseerde personeelsleden welke dagelijks klaar zitten om een professionele video voor u te maken. Hoe dit proces in zijn werking gaat leggen we graag aan u uit.

Als eerste houden wij een intake gesprek waarbij we graag uw wensen aan horen waarin we een animatie plan kunnen opstellen. Denk hierbij aan: Script writing, Animatie design, Voice over en montage werk. Gemiddeld zijn wij met een 2d animatie video project 7 werkdagen bezig.

Een 2D Animatie video inzetten op Facebook

Consumenten kijken liever naar een video van 2 minuten, als dat ze een lange tekst moeten lezen met honderden woorden er in verwerkt. Wanneer wij met beeld, geluid en goede animaties een krachtige animatie video maken kan je dit goed gebruiken voor Facebook en Instagram.

Wij hebben zelf goede resultaten behaald voor onze klanten waarbij zij dankzij deze animatie video vele leads hebben binnen gehaald. Heeft u dus nog geen 2d animatie video, dan laat u momenteel een hoop kansen liggen.

Wat zijn de kosten van een 2D Animatie video?

Dat verschilt enorm per video, denk hier bij aan: Hoelang duurt de video, hoeveel effecten, hoeveel tekst effecten, welke taal voice over etc. Om toch een richtlijn te geven. Wilt u een 2d video animatie laten maken voor Facebook of Instagram adverteren? Dan is het aanradelijk om deze video maximaal 60 seconden te laten duren. Inclusief voice over rekenen wij een vaste prijs vanaf € 397

Marketing video laten maken

Wanneer u een video door ons laat maken dan starten we een nieuw project en dat gaat als volgt.

  1. In-Take Gesprek
  2. Script writing: Wij sturen u het script wanneer wij deze af hebben, na goed keuring van het script kunnen wij starten met de opnames van de voice over.
  3. Voice Over: Wij nemen een ruis-loze voice over op. Deze laten wij aan u horen, wanneer u deze goed vind gaan we naar stap 4.
  4. Design & Animatie: Wij sturen u binnen een aantal dagen de video.

Bij deze service bieden wij een niet goed is geld terug garantie aan, en dat betekend. Wanneer u niet tevreden bent met de video krijgt u zonder vragen uw geld terug!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Laat uw gegevens achter zodat wij binnen 24 uur contact met u op kunnen nemen.

Gratis het online marketing stappenplan ontvangen

* Je ontvangt het ebook binnen 10 minuutjes gratis in je email box!

Terug Bel Verzoek

Wilt u liever dat wij u terug bellen? Laat ons weten wanneer het u het beste uit komt: