Hoe krijg ik klanten voor mijn beautysalon?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer klanten voor een schoonheidssalon

Meer klanten voor een schoonheidssalon

Meer klanten voor een schoonheidssalon

In deze case studie leg ik uit, hoe ik voor een schoonheidssalon, leads heb gegenereerd en heb omgezet tot een betalende klant. Onze klant deed een aanvraag omdat ze meer klanten wilde voor haar beautysalon.

Na aanleiding van dit gesprek zijn wij samen een strategie gaan uitwerken welke goed bij haar past. Ze wilde graag telefoon gesprekken ontvangen van mensen wie direct een afspraak willen inplannen. Dit bedrijf focust in zijn campagne op: Cryolipolyse, EM-Fitness en gezichtsbehandelingen.

Hiervoor hebben wij een werkende funnel opgezet welke nu consistent en dagelijks nieuwe leads oplevert. Gemiddeld heeft het bedrijf 2 tot 3 leads nodig, voordat daar 1 betalende klant uit komt van gemiddeld € 125,- per behandeling.

Hoe krijg ik klanten voor mijn beauty salon?

Hoe krijg ik meer klanten voor mijn beautysalon? Deze vraag krijgen wij regelmatig gesteld door bedrijf eigenaren. Hiervoor adviseer ik om een goede salespagina te maken in combinatie met Facebook Ads. Hiermee kan je op locatie en interesse targeten zodat je héél snel bij jouw favoriete doelgroep uit komt.

Mensen kunnen via Facebook doorklikken naar de website, en daar direct telefonisch een afspraak inplannen. Een hele goede manier om (voordelig) aan klanten te komen! Wil jij Facebook Ads inzetten voor jouw beautysalon?

Hoe krijg ik klanten voor mijn beautysalon?

Meer werk voor mijn beauty salon

Na dat wij de campagne zijn gaan opzetten, en de sales pagina op hadden gezet zijn we direct live gegaan! De eerste dag kwamen er al een aantal leads binnen tegen erg goedkope kosten. Hierdoor konden we vrij snel opschalen en een look a like audience maken van de meest perfecte doelgroep voor dit bedrijf.

Dit heeft er voor gezorgd dat er voordeligere leads binnen komen, maar ook méér leads tegen het zelfde budget. Omdat we veel doelgerichter te werk gaan dankzij de doelgroep die wij binnen Facebook hebben aangemaakt.

Afspraken verkrijgen voor mijn schoonheidssalon

Doordat de sales pagina goed is opgezet, wordt het groten deel van de website bezoekers omgezet tot lead. Op deze manier komen zij in een email marketing funnel terecht waarbij wij de ‘koude’ leads warmer kunnen maken.

In deze mails kunnen wij de leads beter bedienen omdat we daar meer waarde kunnen geven dan alleen in een sales pagina. Denk hierbij aan tips over je huid en een korte video over het bedrijf zodat mensen direct een beeld krijgen door wie zij behandeld zullen worden.

Tot slot krijgen de leads een korting aan het einde van de email funnel waarvan zeker 60% gebruikt maakt! Dit geeft het bedrijf de kans om deze betalende klant om te zetten naar vaste klant. Het is natuurlijk veel leuker als een klant vaker terug komt!

Klanten werven schoonheidssalon

Er zijn natuurlijk ook andere winstgevende strategieën die je kunt toepassen voor jouw schoonheidssalon, denk hier bij aan Google Ads en organisch scoren in Google. Dit zorgt er voor dat jij boven aan komt te staan met jouw website in Google.

Dus wanneer iemand bijvoorbeeld schoonheidssalon Amsterdam in typt en dat jij dan boven aan staat. Doelgerichte kopers zullen vaak direct een afspraak willen maken of bij jou in de salon willen langs komen voor een intake gesprek.

Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat de website optimaal is ingesteld. Wil jij meer weten over SEA en SEO? Dan heb ik hier een blog overgeschreven en kan je kijken welke methode het meeste bij jou past.

Marketing schoonheidssalon

Ben jij opzoek naar een marketing bureau die de online marketing voor jouw schoonheidssalon kan voorzien. Denk hierbij aan:

  • Sales pagina’s
  • Facebook Ads / Google Ads
  • Data analyse
  • Email marketing

Dit is een geteste en bewezen strategie die ook voor jou op automatische piloot nieuwe klanten kan genereren. Wil jij hier mee over weten dan kan je natuurlijk geheel vrijblijvend een strategie sessie aanvragen waarbij we samen jou doelen en strategie in kaart gaan brengen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Elke dagen tientallen leads uit je website halen?

Mijn website levert klanten op

Wij hebben onze naam veranderd!

Vakman Marketing B.V.

Plan een gratis advies gesprek!

Dit gesprek is compleet kosteloos!

🔒 Uw gegevens zijn veilig!

Wij nemen alleen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Ook ontvangt u 2 tot 3 informatieve emails omtrent het gratis advies gesprek.

Bijna klaar 95%

Waar mogen wij het ebook heen sturen?