resultaten van google ads
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer klanten voor een klusbedrijf

Meer klanten voor een klusbedrijfMeer klanten voor een klusbedrijf

In deze case studie leg ik je van begin tot eind uit hoe wij honderden leads hebben gegenereerd voor een klus bedrijf wat heeft geleid tot enorme groei en stijging in omzet!

Voor dit project hebben wij de website vernieuwd, marketing strategie uitgewerkt en gebruik gemaakt van het platform Google Ads.

Klusbedrijf heeft meer werk nodig

Na aanleiding van een aanvraag van een nieuwe lead zijn wij in gesprek gegaan met Vince van HBN. Dit klusbedrijf heeft meer werk nodig. Zijn huidige manier van aanpak werkte niet meer goed en leverde ook niet voldoende omzet op.

Voorheen gingen ze langs deur aan deur, flyeren en oude klanten na bellen uit het systeem. Maar vertelde ons dat deze huidige manier niet voldoende opleverde gezien alle tijd die dit bedrijf hier aan kwijt was

meer werk voor een klusbedrijf

Meer werk voor een klus bedrijf

Het doel is dus om meer werk te genereren voor het klusbedrijf. Dit gaan we doen doormiddel van Google Ads. Wil jij net starten met Google Ads? Download dan ook gratis mijn ebook “starten met Google Ads”. Binnen Google Ads kunnen wij relevante zoektermen binnen 1 dag boven aan in Google krijgen

Hoe krijg ik klanten voor mijn klusbedrijf?

Doordat wij dus relevante zoektermen boven aan in google krijgen, zal er ook vrij snel relevant website verkeer naar de website komen. Dus deze website bezoekers zijn allemaal geinteresseerd in de diensten van het klusbedrijf.

Hieruit kunnen de mensen dus kiezen, vraag ik direct een gratis offerte aan? Of download ik eest een ebook waarna ze alsnog een gratis offerte kunnen aanvragen.

Bespreking van werkwijze en samenstellen marketing strategie

Door de intake gesprek wisten wij wat voor strategie wij konden opstellen. Het klusbedrijf wilde het liefst zoveel mogelijk gratis afspraken waar zij langs konden gaan voor een inspectie waaruit een offerte ontstaat. Hiervoor moest er een aantal zaken geregeld worden. Vooral omdat het bedrijf een verouderde website had waarop website bezoekers heel moeilijk contact konden opnemen met het bedrijf.

De website was eigenlijk niets meer als een online visitekaartje.. Terwijl een website juist structureel leads kan opleveren.

Website vernieuwen voor een klusbedrijf

Zo hebben wij uit eindelijk de complete website vernieuwd, omdat de oude niet binnen de huidige tijd is van 2019/2020. Zo is de website onder andere responsive gemaakt, en hebben wij het voor website bezoekers makkelijker gemaakt om een gratis offerte aan te vragen of een e-book te downloaden.

De website is gebouwd in WordPress en Elementor waarin wij een unieke vormgeving hebben ontworpen. Ook hebben we gebruik gemaakt van de pop-up functie waardoor het heel gemakkelijk werd om een offerte aan te vragen.

Het online marketing stappenplan

Uit eindelijk hebben wij het online marketing stappenplan toegepast (welke je ook kunt downloaden op onze website, onder e-books).. Dit heeft geleid tot enorme groei.

  • Het bedrijf werd zichtbaar
  • Het bedrijf werd gevonden
  • Hierdoor kwamen automatisch nieuwe leads binnen

Doordat we de leads goed opvolgen door middel van goede emails en goede sales paginas hebben we het conversie aantal binnen 3 maanden met 60% verhoogd!

Wat is dan precies het resultaat?

resultaten van google ads
Ruim € 300.000 euro omzet dankzij Google Ads met een marketing budget van € 45.000

In de foto hierboven kan je zien dat er in totaal € 45.971,58 is uitgegeven. Hiervoor zijn er 575 afspraken uitgekomen welke hebben geleid tot een gratis offerte.

De gemiddelde klantwaarde van dit bedrijf is € 2.600,- maar omdat niet elke klant een akkoord geeft op de opdracht hebben we vast gesteld dat 1 op de 4 offertes doorgaan. Zo kan je dus eenvoudig uitrekenen dat als er 575 aanvragen zijn binnen gekomen. Als je dat vermenigvuldigd met het gemiddelde klantwaarde van € 2600 en dan delen door 4, omdat het bedrijf 1 op de 4 klussen binnen haalt. Kom je uit op een omzet van ruim € 370.000 euro!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Elke dagen tientallen leads uit je website halen?

Mijn website levert klanten op

Wij hebben onze naam veranderd!

Vakman Marketing B.V.

Plan een gratis advies gesprek!

Dit gesprek is compleet kosteloos!

🔒 Uw gegevens zijn veilig!

Wij nemen alleen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Ook ontvangt u 2 tot 3 informatieve emails omtrent het gratis advies gesprek.

Bijna klaar 95%

Waar mogen wij het ebook heen sturen?