Meer werk voor een incasso bureau
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meer klanten voor een incasso bureau

Meer klanten voor een incasso bureau

Wij hebben een aanvraag gekregen van Toni, omdat hij graag meer werk wilde hebben binnen de juridische branche met name op het incasseren van onbetaalde facturen. In deze case studie vertellen we van begin tot eind hoe wij een campagne hebben opgebouwd en onderhouden.

Het is begonnen met een intake gesprek waarbij we kennis hebben gemaakt met elkaar, maar ook zijn bedrijf doelen bespreken. Voorheen kwam er geen nieuwe klanten, en moest hij het echt hebben van mond-tot-mondreclame.. Zoals iedereen weet is dit netwerk vrij snel opgebrand, omdat jouw netwerk niet on-eindigend is.

Hoe krijg je meer werk voor jouw incasso bureau?

Tijdens de intake gaf Toni aan dat er dus geen consistente binnenstroom van nieuwe klanten was. Zijn we een goed plan gaan opzetten. Het moet natuurlijk wel een strategie zijn die bij het bedrijf past.

Leads voor een incasso bureau

Meer leads voor een incasso bureau.

Omdat Toni graag meer nieuwe leads wil welke hij telefonisch kan opvolgen om ze ook daadwerkelijk als klant binnen te halen, hebben we besloten om een campagne op te zetten via Facebook Ads.

Hiervoor hebben we een 2d animatie video laten maken inclusief een goede voice over waarbij we meerdere doelgroepen aanspreken.

We zijn gestart met een dag budget van € 20,- waarbij we 4 interesses per keer hebben kunnen testen. In de eerste test fase kwamen er direct al een aantal leads binnen. En het mooie hiervan is dat Toni ook direct zijn eerste lead had binnen gehaald tot betalende klant!

Online marketing voor incasso bureau

Advertenties testen voor betere resultaten

Omdat we uiteindelijk zo goedkoop mogelijke resultaten willen behalen zijn we verschillende advertenties gaan testen. Om precies te zijn hebben we er 6 bij gemaakt, niet met een video, maar met een zakelijke foto.. Dit heeft enorm goed geholpen om veel goedkopere leads te verzamelen.

Omdat de leads steeds goedkoper werden, konden we uiteindelijk ook meer uitgeven. Doordat er meer geld geïnvesteerd wordt in het marketing budget, komen er ook vele male meer leads binnen.

De leads komen binnen en wat dan?

Wij zorgen er voor dat er dagelijks warme leads zich aanmelden en ook echt interesse hebben in een samenwerking met dit incasso bureau. Toni zorgt er zelf voor door deze leads telefonisch op te volgen. Hierin is hij ijzer sterk en heeft een conversie ratio van ruim 40%! Dus van alle leads die zijn binnen gekomen is gemiddeld gezien 40% klant geworden. Enorm winstgevend dus!

Niet alleen meer klanten, ook een groter netwerk

Het bedrijf bouwt niet alleen meer klanten op voor zijn bedrijf. Ook bouwt hij een groter netwerk waardoor hij in de toekomst makkelijker kan door groeien! Best grappig.. Want tijdens zijn intake was hij nog vrij sceptisch over het feit dat zijn potentiële klanten op Facebook te vinden zijn. Achter af gezien is Toni blij dat wij deze samenwerking zijn aangegaan, omdat deze binnenstroom van nieuwe klanten een grote impact heeft gehad op zijn bedrijf!

meer klanten voor een incasso bureau

Wat zijn onze resultaten?

We zijn momenteel nog veel aan het testen maar sinds de afgelopen 2 maanden zijn er ontzettend veel warme leads binnen gekomen! Dit bedrijf heeft een gemiddelde klantwaarde van gemiddeld € 1.000 per nieuwe klant. Natuurlijk zitten er ook kleinere zaken tussen, maar uiteraard ook grotere zaken! Denk hierbij aan dat er ruim 40% van de leads zijn doorgekomen als nieuwe klant!

Review

Tax and Legal Service
Tax and Legal Service
Toni
Lees verder
"Voorheen had ik geen consistente binnenstroom van nieuwe klanten.. Nu krijg ik dagelijks nieuwe klant aanvragen binnen die graag met mij willen samenwerken!"​
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Elke dagen tientallen leads uit je website halen?

Mijn website levert klanten op

Wij hebben onze naam veranderd!

Vakman Marketing B.V.

Plan een gratis advies gesprek!

Dit gesprek is compleet kosteloos!

🔒 Uw gegevens zijn veilig!

Wij nemen alleen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Ook ontvangt u 2 tot 3 informatieve emails omtrent het gratis advies gesprek.

Bijna klaar 95%

Waar mogen wij het ebook heen sturen?