Case Studie: Ruim €10.000 euro omzet met Facebook Ads

Lees hieronder stap voor stap hoe wij dit project succesvol hebben gemaakt! 

Official Google Partner Google Ads
Premier Google Partnet

De Resultaten 📈

In deze periode kan je zien dat er in totaal € 10.765,87 omzet is behaald. Dit hebben wij gedaan met een advertentie budget van in totaal:

Onze klant is enorm tevreden met onze diensten en tot op heden draait deze campagne nog steeds!

Fase 1: Doelgroepen Onderzoek

Wij hebben een aanvraag gekregen van een webwinkel omdat zij meer sales wilden halen uit hun webshop. Voorheen hebben zij het altijd zelf geprobeerd met geen goede resultaten.

Na overleg en akkoord op onze offerte zijn wij gelijk aan de slag gegaan met een uitgebreid doelgroepen onderzoek. Dat houdt in:

  • Product Analyse
  • Facebook Insights Doelgroepen
  • Leeftijden en geslacht
  • Pagina vind-ik-leuks

Dit houdt in dat wij verschillende invalshoeken hebben bekeken waarop dit bedrijf gevonden kan worden. Zo hebben wij meerdere doelgroepen gevonden die we konden gaan testen.

Fase 2: Ad Creaties en implementeren

Na het uitgebreide doelgroepen onderzoek zijn wij begonnen aan het maken van de advertenties met behulp van foto’s en video’s.

De webshop eigenaar had zelf al een aantal foto’s en video’s welke wij konden gebruiken voor nieuwe ontwerpen en montage’s. Aan de hand van deze beelden zijn wij de campagne’s op gaan zetten.

PPO-2017-1000x600

Fase 3: Data Optimaliseren

In de afgelopen weken hebben wij veel data ontvangen op de aangemaakte doelgroepen. Hieruit kunnen we beslissen welke doelgroepen winstgevend zijn en welke niet. 

Dit hebben wij gedaan en ondertussen nog nieuwe ad creaties getest in combinatie met nieuwe doelgroepen om zoveel mogelijk data te verzamelen.

Fase 4: Meer Rendement Behalen, Opschalen!

Na een aantal weken goed gedraaid te hebben, en redelijk wat omzet te hebben behaald is het tijd om te gaan opschalen. Dat houdt in dat we ons nu alleen nog maar gaan focussen op de winstgevende doelgroepen.

Ook is het mogelijk om Look-a-like audiences aan te maken voor een scherpere targeting en om een relevantere doelgroep te bereiken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Laat uw gegevens achter zodat wij binnen 24 uur contact met u op kunnen nemen.

Gratis het online marketing stappenplan ontvangen

* Je ontvangt het ebook binnen 10 minuutjes gratis in je email box!

Terug Bel Verzoek

Wilt u liever dat wij u terug bellen? Laat ons weten wanneer het u het beste uit komt: