Effectief Adverteren op Google

Hieronder kunt u uitgebreid lezen over hoe wij winstgevend adverteren op Google Ads.

Official Google Partner Google Ads
Premier Google Partnet
Hoger komen in google in 2020

Adverteren op Google

Adverteren op Google kan heel effectief zijn, maar wanneer je niet de juiste techniek en strategie gebruikt kan je ook veel geld verliezen. In deze blog leggen wij alles uit hoe je effectief kan adverteren op Google, en winstgevende resultaten kunt behalen op de lange termijn.

Wanneer wij adverteren op Google, dan doen wij dat met een doel. Nieuwe klanten binnen halen! Wij willen dus zo goedkoop mogelijk nieuwe klant aanvragen ontvangen van mensen die interesse hebben in onze diensten.

Stappen plan: 

 

 

1.       Uitgebreid zoekwoorden onderzoek

2.       Bereken doelgroep grootte

3.       SKAG Campagne Opzetten

4.       7 – 14 dagen laten draaien en data verzamelen

5.       Data optimaliseren en opschalen

 


Hier boven vind je het stappen plan welke ik nu uitgebreid stap voor stap met je ga doorlopen.

Uitgebreid zoekwoorden onderzoek

Dit is van potentieel belang omdat jij op deze zoekwoorden gevonden zult gaan worden. Wij gaan dus binnen Google aan de hand van de Zoekwoorden planner en Google zelf opzoek naar relevante zoektermen welke wij kunnen toepassen in onze campagne.

Meten is Weten (SEO)

Bereken de doelgroep grootte

Wanneer we het zoekwoorden onderzoek hebben afgerond kunnen we ongeveer berekenen hoeveel maandelijkse kliks er naar de website kan komen. Oftewel we berekenen de doelgroep potentie uit. Wanneer deze groot genoeg is om te gebruiken dan kunnen we starten met het opzetten van de campagnes

SKAG Campagne Opzetten

Waarschijnlijk denk je nu, wat is een SKAG Campagne? Dat betekend Single Keyword Ad Group Campagne. En dat houd in dat we voor elke zoekterm/keyword een eigen advertentie groep maken. Dit doen we om onze advertenties zo relevant mogelijk te maken op basis van het zoekterm. Wanneer wij deze techniek toepassen zal onze CTR score automatisch hoger zijn dan gemiddeld, waardoor wij al makkelijker voor de 1e plaats kunnen ranken tegen voordelige tarieven!

7 – 14 dagen laten draaien en data verzamelen

Het is super belangrijk dat wanneer we adverteren op Google. Je Google ook echt de tijd geeft om in te werken. In deze 7-14 dagen krijg je super veel data, en waarschijnlijk ook al aanvragen. Na deze periode gaan we kijken welke zoektermen wel werken, en welke niet.

We gaan kijken welke zoektermen voor ons heel duur zijn geweest en welk weinig tot geen rendement hebben opgeleverd. Deze sluiten we uit! Ook kunnen we zien wat de mensen op Google hebben ingetypt en deze gebruiken als een SKAG zoekterm voor in de campagne. Let wel op: Dit doen wij alleen wanneer deze winstgevend presteert!

Data optimaliseren en opschalen

Wanneer je een aantal weken draait en je bent consequent in het uitzetten van negatieve zoektermen. Kunnen we alles verder optimaliseren. We gaan van de beste zoektermen , welke ons het beste resultaat op leveren een nieuwe SKAG campagne maken, met meerdere advertenties. Natuurlijk moet je ook goed je budget in de gaten houden, maar wanneer wij een goed presterende campagne hebben gemaakt dan willen wij uit eindelijk op de beste advertentiegroepen, zoveel mogelijk inzetten. Dit is de tijd om de concurrentie te verslaan, en te domineren in Google Ads!

Dit is voor ons toch de meest effectieve manier om te adverteren op Google Ads, zo hebben wij meerdere bedrijven geholpen met het opzetten van een succesvolle campagne.

Hoe kan ik mijn website organisch hoger laten scoren op Google?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Laat uw gegevens achter zodat wij binnen 24 uur contact met u op kunnen nemen.

Terug Bel Verzoek

Wilt u liever dat wij u terug bellen? Laat ons weten wanneer het u het beste uit komt: