Een veelgemaakte fout door bijna alle ondernemers...

Je hebt een bedrijf opgezet om met passie je werk uit te voeren. Jij bent een expert binnen jouw vakgebied, het enige is dat de klanten ontbreken.. 

Wat veel ondernemers doen, als zij geen klanten hebben, is hun prijs verlagen… Super zonde! Want de enige reden waarom jij dit doet, is om alsnog (een beetje) omzet te maken voor jouw bedrijf.

Wat nou als ik je vertel dat er een marketing strategie is, die elke dag nieuwe klanten voor jou oplevert?

Dus beeld je even in, er komen elke dag nieuwe klanten binnen.. Zou jij dan nog jouw prijs verlagen? 

Of ben je dan zelfs van plan om jouw prijs te verhogen, omdat er steeds meer vraag naar is? 

Wil jij meer klanten voor jouw bedrijf?

In mijn journey naar online ondernemer, ben ik duizenden uren bezig geweest om de juiste methode uit te vinden om effectief meer klanten binnen te halen.

Naast al deze duizenden uren, besteedt aan leren, lezen en uitvoeren, heb ik in de loop der jaren duizenden euro’s uitgegeven aan ‘theorie’ om mijn bedrijf naar het volgende punt te krijgen.

Wat nou als ik jou vertel dat ik heel mijn journey heb gedocumenteerd.. 

Dus alles wat ik in de afgelopen 10 jaar heb geleerd als online ondernemer, wat betrekking heeft op het maken van professionele websites en het voeren van winstgevende online marketing campagnes, heb ik opgenomen in een stap voor stap video programma.

Hoe zou het zijn als er eindelijk verandering komt?

Je loopt al een tijdje aan te modderen.. Eigenlijk weet je ook niet precies wat je aan het doen bent. Je hoopt in ieder geval dat jij er resultaat uithaalt.

Een ding is zeker.. Je wilt nieuwe klanten voor jouw bedrijf gaan binnenhalen!

Dankzij de strategie uit de Kickstart Masterclass ontvangen wij, en ons klanten netwerk dagelijks nieuwe klanten!

NIEUWJAARS ACTIE! 🎉

Wij geven de volledige Kickstart Masterclass weg t.w.v. € 347,- voor maar € 7,-

Normaal verkopen wij deze training voor € 347,- maar omdat wij oprecht ondernemers willen gaan helpen hebben wij eenmalig voor de komende dagen de prijs verlaagd!

Wat ga je leren?

€ 347,- € 7,-

Je bespaart 98% !!

Gegarandeerd meer klanten!

Dit is wat je krijgt:

Online Presence

Doe de online presence test, in deze module ontdek je op welk punt je zit en waarop je direct actie moet ondernemen. Super handig als je niet precies weet wat je moet doen!

Online Marketing

Online marketing strategie opzetten + Worksheet. In deze module leggen we stap voor stap uit hoe jij jouw online marketing moet opzetten.

Van visitekaart naar lead magneet:

Van visitekaart naar lead magneet: Wij laten stap voor stap zien hoe wij een effectieve landingspagina maken. Dit kan je heel gemakkelijk na doen!

Meer nieuwe klanten

Potentiële klanten naar jouw leadmagneet sturen: Leren hoe jij honderden potentiële klanten naar jouw website (Landingspagina) kan sturen.

Hoe maak je een lead warm?

Leads ophalen & warm maken: Je gaat leren hoe jij deze leads dat ene extra zetje kan geven.

Stap voor stap uitleg

Wij geven je in deze training worksheets, to do lijsten en je krijgt stap voor stap uitleg.

NIEUWJAARS ACTIE! 🎉

Wij geven de volledige Kickstart Masterclass weg t.w.v. € 347,- voor maar € 7,-

Normaal verkopen wij deze training voor € 347,- maar omdat wij oprecht ondernemers willen gaan helpen hebben wij eenmalig voor de komende dagen de prijs verlaagd!

Wat ga je leren?

€ 347,- € 7,-

Je bespaart 98% !!

Cadeau 1 & 2: Photoshop Trainingen & Tools

Wanneer je besluit om deel te nemen aan de Kickstart Masterclass, krijg je als extra bonus toegang tot al onze photoshop trainingen. Denk hierbij aan dat we je onder andere gaan leren hoe jij zelf je logo kan ontwikkelen (en nog veel meer!). Daarbij krijg je ook toegang tot al onze tools en al onze bronnen die wij tot op de dag van vandaag nog steeds zelf gebruiken!

Cadeau 3: Persoonlijk advies via een coaching call

Je krijgt een 30 minuten gratis coaching sessie waar we jouw online business onder de loep nemen. Hierbij gaan we kijken waar jij jouw online zichtbaarheid kan verbeteren met concrete tips!

Kickstart Masterclass Overzicht

Module Een: Domein & Veiligheid

We laten zien waar en hoe jij jouw domein kan aanschaffen. Maar ook hoe je een SSL verbinding opzet!

Module Twee: Leer hoe je zelf een professionele website bouwt!

We laten al onze tools en methodes zien, die wij voor ons zelf en voor ons klanten netwerk gebruiken om professionele websites te bouwen.

Module Drie: Leer welke kanalen jij effectief kan inzetten voor meer klanten.

Je hoeft niet afhankelijk te zijn van één kanaal. Er zijn talloze kanalen waar jij nieuwe klanten uit kunt halen. Wij laten stap voor stap zien hoe jij dit kan inzetten voor jouw bedrijf.

Module Vier: Leer het principe begrijpen hoe je een website bezoeker converteert naar lead.

Een mooie website hebben is leuk! Maar als deze daadwerkelijk klanten op levert, is dat nog veel leuker! We laten stap voor stap zien hoe wij een website bezoeker converteren naar een betalende klant!

Module Vijf: Leer onze winstgevende marketing strategie!

Nooit meer jouw marketing budget verspillen! Je komt precies te weten hoe wij effectief meer klanten genereren voor bedrijven. Kortom onze ‘1000 leads per maand’ strategie!

Module Zes: Wij laten precies zien hoe wij leads omzetten tot betalende klant.

Leads zijn niet meer dan potentiële klanten voor jouw bedrijf. Het is natuurlijk de bedoeling om deze lead zo warm mogelijk te maken zodat, jij jouw product makkelijker kunt verkopen!

Krijg nu direct levenslang toegang tot de Kickstart Masterclass

Alleen nu krijg je levenslang toegang tot Kickstart Masterclass, de twee cadeaus en een coaching call voor maar slechts € 7.

100% Kwaliteitsgarantie!

Vraag je jezelf af waarom we maar €7 vragen voor zo’n complete training? 
 
Het is ons doel dat wij je met deze training alle handvatten geven om alles te weten te komen over hoe jij meer klanten naar jouw bedrijf haalt. Deze training heb je dan ook binnen 14 dagen afgerond (uiteraard wel levenslang toegang). Ben je na het volgen van de training niet tevreden? Dan krijg je alsnog je investering gewoon weer netjes terug.
 
We vragen je om deze investering dan ook te zien als snuffelmoment. Wij halen alles uit de kast om je te overtuigen dat wij voor jou van meerwaarde zijn, en daarvoor vragen wij aan jou deze committent.

Van deze investering word je niet armer, wij niet rijker, maar jij wel wijzer. Investeer daarom nu.

Wij hebben onze naam veranderd!

Vakman Marketing B.V.

Plan een gratis advies gesprek!

Dit gesprek is compleet kosteloos!

🔒 Uw gegevens zijn veilig!

Wij nemen alleen contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Ook ontvangt u 2 tot 3 informatieve emails omtrent het gratis advies gesprek.

Bijna klaar 95%

Waar mogen wij het ebook heen sturen?